Focus & Ruimte

Focus & Ruimte

Een programma voor vrouwelijke coaches en therapeuten

Herken je dit? 

Je hebt een goed leven, je hebt je zaakjes wel voor elkaar. Maar je hebt ook vaak last van een vol hoofd. Vol met gedachten, voor het grootste deel over je praktijk, de verhaallijnen van je cliënten en hoe je het hebt aangepakt. Het kan altijd beter, je streeft naar het best mogelijke resultaat voor je cliënt en daar ben je ook goed in. Je hebt je praktijk zelf zo goedlopend weten te krijgen; mensen weten jou en je kunde te vinden.

 

Daarnaast ben je ook iemand die het anderen graag naar de zin maakt en als je heel eerlijk voelt.. dan vind jij ook echt dat anderen en hun behoeften belangrijker zijn dan jijzelf. Maar ondertussen ben je eigenlijk ook altijd bang dat je niet goed genoeg bent, dat mensen daar vroeg of laat wel achter gaan komen en dat je 'door de mand valt'. Heel vermoeiend. Tijdens een sessie met je cliënt heb je hier niet zoveel last van gelukkig. Dan vergeet je alles en kom je in een flow terecht, je vindt het ook zo leuk om te doen. Het is meer vlak daarna, of later als je je opeens iets bedenkt wat je beter anders had kunnen aanpakken. Of wanneer je met anderen praat over jezelf of je werk.

Ondertussen heeft dit volle hoofd-gevoel effect op je nachtrust; slapen lukt niet altijd even goed. Hierdoor raak  je weer vermoeid en ga je je down voelen. En dan steken die vervelende overtuigingen over jezelf weer de kop op -die heb je om de een of andere reden nog niet weten te tackelen- en maak je onverstandige keuzes waarin contact met je intuïtie ontbreekt.

 

En dan je gezondheid, daar ben je regelmatig mee aan het kwakkelen. Je vinger leggen op het waarom daarvan kan je nog niet helemaal: je eet en beweegt goed. Het zijn ook geen grote dingen, maar wel genoeg om hinder van te ondervinden. Als je zo doorgaat dan kan een burn-out niet ver weg zijn, dat voel je wel. Maar wat dan. Je praktijk niet meer kunnen runnen wil je koste wat kost voorkomen, dus ga je nog maar wat harder aan het werk. Oef..

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je niet meer zo ontzettend je best hoeft te doen van jezelf, je jezelf helemaal oké vindt zoals je bent. Je jezelf waardeert

 • Je jezelf en jouw behoeften nu voorop stelt, je niet meer zo’n last hebt van die rottige overtuigingen over jezelf.        Je voor jezelf durft te kiezen

 • Je veel minder vaak moe bent en in je hoofd ruimte voelt

 • Je je door stressvolle situaties niet meer laat meeslepen: je kan er vanuit rust naar kijken en weet wat je te doen staat

 • Je je gemakkelijk focust: je weet precies weet wat je moet doen en laten om jezelf te voeden en opladen.                  Je voelt je fit en licht

 • Je precies weet hoe je jezelf kunt ont-spannen, ’s avonds voor het slapen gaan maar ook ’s nachts zodat je weer verder kunt met slapen

 • Je ontspannen geniet van je werk als coach/therapeut en er niet meer zo’n duidelijke scheiding zit tussen werk en privé, dus ook daar de ontspanning blijft. Je voelt je gezond.

Dit is mogelijk als je mijn Focus & Ruimte programma volgt.

 

Focus & Ruimte is een traject van drie één-op-één sessies in een tijdsbestek van zes weken.

Als voorbereiding voor de eerste sessie krijg je van mij een opdracht waardoor de intentie van wat je wilt bereiken duidelijk wordt. Hierdoor kunnen we direct en gericht aan de eerste sessie beginnen en bereik je zoveel mogelijk effect met al één sessie. Ik ben sensitief, en vind gelijkwaardigheid heel belangrijk. Ook heb ik een soort radar voor authenticiteit; of we op het spoor zitten dat helemaal past bij jou.

Tijdens de eerste sessie nemen we de tijd om kennis met elkaar te maken en om jouw ongemakken/blokkades, wensen en doelen te verkennen. Ook gaan we hier al een aantal van transformeren. 

Na de eerste sessie zal je direct merken dat je meer ontspanning en rust ervaart en anders gaat kijken. Omdat er nu een aantal van je belangrijke overtuigingen zijn getransformeerd en er ruimte ontstaat voor een andersoortige reactie, kom je in een diepere laag van jouw zijn terecht. En daarmee komt ook ruimte voor oudere, vastzittende overtuigingen die je altijd hebt onderdrukt. Dat kan ongemak met zich meebrengen... maar nu heb jij zelf regie over jouw proces. Tussentijds krijg je van mij een opdracht om deze oude overtuigingen te leren kennen en herkennen en zo zal de volgende sessie nog meer impact hebben. 

De tweede sessie, die na ca. 2 weken plaatsvindt, staat in het teken van je basale kernovertuigingen. Jouw systeem, je onderbewuste, kan dan met een ‘schone’, positieve lei verder.
Ik werk tijdens de sessies met de methode PSYCH-K®. Dit is een effectieve methode om je beide hersenhelften weer in balans te brengen en zo, bijvoorbeeld, overtuigingen te transformeren. Je hoeft hier verder geen studie van te maken; het doet zijn werk voor je en ik begeleid je hierin met rust en helderheid.

Ook tussen de tweede en de volgende sessie krijg je tussentijds opdrachten van me. Er is namelijk veel gebeurd in jouw systeem. Een derde sessie zal het geheel compleet maken. Om de impact daarvan te vergroten kan de tijd tussen de tweede en derde sessie gebruikt worden om je te verbinden met dat wat jou vreugde geeft. En dat maakt dit programma zo bijzonder; we komen uit bij vreugde! 

Die derde sessie volgt na een integratieperiode van 4 weken. Het is een afsluitende sessie waarin we kijken naar hoe het nu gaat, en wat er eventueel nog nodig is aan ondersteunende overtuigingen. Zo kan je geheel in lijn met jezelf en jouw behoeften, fijn en ontspannen je leven leiden.

Ik ken zelf die vervelende stemmen die zeggen nooit goed genoeg te zijn heel goed. Ik ben nog steeds wel eens bang om ‘door de mand te vallen'. Maar ik heb er mee leren omgaan. Omdat ik het proces naar meer zelfliefde en jezelf op de eerste plaats zetten ken, kan ik je daarin ook goed begeleiden. Ik zie je graag! 

Na deze zes weken:

 • Is er een weten dat jij er mag zijn, helemaal zoals je bent, met al je eigenheid en eigenaardigheden. Dat maakt je juist zo leuk, en goed in je werk!

 • Je herkent en erkent jouw behoeften en verlangens nu gemakkelijk en handelt daarnaar. Je staat voor wat je wilt, en manifesteert dat wat jou vervult i.p.v. dat wat je denkt dat de ander nodig heeft.

 • Je voelt je zelfverzekerd en hebt een gevoel van ontspanning, ruimte en helderheid in hoofd en hart.

 • Je weet precies waar je prioriteiten liggen om je in balans te voelen en hoe je jezelf kunt voeden

 • ’s Ochtends sta je vrolijk en energiek op

 • Met plezier zie je een aantal cliënten per dag en omdat je je nu gezond voelt en vrij van klachten, doe je dit moeiteloos, de hele week door.

Je bent authentiek - zo puur als jij is er maar één en dat weten je klanten!

Jouw investering: €320,-