PSYCH-K ervaringen

Annemieke (41):

Ik heb meer dan 20 jaar niet durven autorijden. Voor mijn eerste rijles maak ik een afspraak om het vertrouwen te voeden in mijn kunnen. Felicia is helder, uitnodigend en warm en ik heb al snel vertrouwen in haar. Ze heeft humor waardoor het niet te zwaar wordt.

We onderzoeken overtuigingen en komen bij een kern van me onveilig voelen. De affirmatie die hierbij hoort, heeft me geholpen oude angst los te laten en hierdoor ontstaat ruimte en de ervaring van veiligheid/kalmte, ook achter het stuur. Ik blijf meer aanwezig in mijn lichaam en zit minder strak in mijn hoofd.

Ik ben aan het lessen nu en hoewel ik er nog niet ben, zie ik het inmiddels als een mogelijkheid. Er is een begin van ontspanning in het autorijden wat echt super is!"

Femke (34):

“Bij Felicia heb ik een PSYCH-K sessie gehad en deze stond in het teken van tijd en ruimte, voor mijzelf. Als moeder van twee kleintjes en een drukke baan is deze ruimte kostbaar en moeilijk te in te passen als dit niet in je systeem zit. Ik ben volledig zonder verwachtingen de sessie begonnen met de volgende vragen: hoe pak ik meer tijd voor mijzelf, hoeveel ruimte heb ik nodig en wat is er nodig om echt te kunnen ontspannen.

De onderliggende belemmerende overtuiging die tijdens de sessie aan het licht kwam is tot een ondersteunende overtuiging getransformeerd: ik gun mijzelf de tijd en ruimte.

Na deze sessie is er een nieuwe periode zichtbaar geworden in mijn leven. Ik zit in een doorgang, een nieuwe fase. Waar ik eerder in volle actie een volgende fase in denderde, is er nu een tijd van bezinning, rust en ontdekking. Mijzelf de rust gunnen voor mijn kinderen, mijn rust en mijn ruimte. Niet alles hoeft nu, snel en alles tegelijk. Een prachtige bewustwording wat niet zomaar even gedaan is.

Ik voel me bij Felicia erg op mijn gemak. Tijdens een sessie stelt zij zich  open op en dit voelt gelijkwaardig en dus erg prettig en relaxed. Ik kan iedereen een sessie aanraden. Ook als je er niet bekend mee bent. Even bij jezelf stilstaan is écht waardevol in een tijd van presteren en multitasken.”

Afke (37):

“Ik kwam bij Felicia vooral omdat ik ‘iets’ met mijn onrust wilde doen en mijn keuzestress. Ik wilde graag meer rust ervaren en vertrouwen voelen. Felicia overdacht mijn vragen/wensen en nam me mee in haar gedachtegang. Het was mijn eerste ervaring met PSYCH-K en Felicia vond ik een erg prettige begeleidster hierin. Ze luisterde, dacht na, stelde vragen, en woog alles heel zorgvuldig af. Het voelde veilig en ook enigszins ‘vertrouwd' om met haar dit proces in en aan te gaan.

Na de eerste sessie werd mijn onrust nog groter en hebben we een tweede sessie gedaan. Felicia voelde veel spanning in mijn buik (die ik ook voelde), die ze door middel van haar handen en energiewerk, daar verminderd heeft. Van alles wat we gedaan hebben, was dit voor mij wel het meest prettige/fijne en ook direct voelbare. Alsof er wat overbodigs ‘weggezogen’ werd. Wanneer ik weer zo’n duidelijk voelbare spanning zou ervaren, zou ik zeker weer overwegen om Felicia te contacten.”

Elisabeth (33):

“Ik kwam bij Felicia met een nog uit te kristalliseren thema om mee aan de slag te gaan. Er waren voor mijn gevoel meerdere thema's die samen tot een kern gebracht moesten worden. Samen met Felicia kwam de hoofdvraag: ‘Mag ik bestaan?’ naar voren. Als persoon ben ik geneigd alles te verklaren in mijn hoofd en te verantwoorden, waardoor ik teveel in mijn ratio schiet om te ‘overleven’. Tijdens de sessies kon ik voelen en ervaren dat ik ook veilig en geborgen kan zijn in mijn gevoel (zonder te praten). Dat alles er mag zijn. Ook voelde ze feilloos aan dat mijn ademhaling niet constant was. Ook dit was een aandachtspunt waar ik mee aan de slag kon. Kortom ik ben dankbaar voor de input van Felicia en haar kunnen. Ik kan dan ook niet anders dan Praktijk Feliz van harte aanbevelen.”

Linda (38):

“Ik kwam bij Felicia met een drietal wensen. Ik wilde me graag meer comfortabel voelen bij het ‘nee’ zeggen, meer op mijn intuïtie kunnen vertrouwen en daar ook naar  handelen en de buitenwereld niet zo hard binnen laten komen. Door in de afgelopen jaren een aantal beslissingen te nemen, waarvan ik diep van binnen wel wist dat ze niet helemaal bij mij pasten, kwam ik steeds verder van mijn eigen essentie te staan, ging ik steeds minder doen wat goed was voor mij en was ik erg bezig met het ‘pleasen’ van anderen.

Samen zijn we aan de slag gegaan met deze wensen.

Al meteen na een sessie ervaarde ik dat ik me lichter voelde en meer ruimte had. Ik mag er ook zijn! Steeds duidelijker voel ik wat ik wil en kan ik daarnaar handelen. Uiteindelijk levert dit veel minder stress op en kan ik in het dagelijkse leven de buitenwereld steeds makkelijker op een afstandje zetten.

Felicia gaat op een heel prettige en professionele manier met je aan het werk. Door haar natuurlijke zachtaardigheid en interesse in de medemens voelde ik me meteen op mijn gemak, wat de sessie positief beïnvloedde. Het verbazingwekkend snelle resultaat van een sessie en de rust en ontspanning, die ik na twee weken nog steeds ervaar, maken dat ik veel zelfverzerkerder door het leven ga. En dat is een heerlijk gevoel!”